امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

تحقیق زنبور تریکوگراما (مبارزه بیولوژیک)

تحقیق زنبور تریکوگراما (مبارزه بیولوژیک) دسته: کشاورزی و زراعت
بازدید: 3 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 1789 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 17

فایل تحقیق درباره زنبور تریكوگراما(مبارزه بیولوژیك ) در قالب Word در 17 صفحه

قیمت فایل فقط 5,850 تومان

خرید

توضیحات :
فایل تحقیق درباره زنبور تریكوگراما(مبارزه بیولوژیك ) در قالب Word در 17 صفحه.
بخشی از متن :
مقدمه:
در زمان نه چندان دور كشت محصولات كشاورزی بیشتر از ارقام بومی بوده و مسائل گیاهپزشكی آن چنان مورد توجه نبوده است و در آن شرایط آفات محصولات كشاورزی بیشتر توسط دشمنان طبیعی تحت كنترل بوده اند. در آن زمان سم و سمپای به صورت فعلی نبوده و كانون های طبیعی برای حشرات مفید زمستان گذرانی و تابستان گذرانی فراهم بوده است. چنانچه در برنامه مدیریت آفات در استفاده منطقی از سموم شیمیایی و حمایت از دشمنان طبیعی آفات ، مورد نظر باشد ، نقطه امیدی در تعادل بین آفت و دشمنان آن خواهد بود . یكی از دشمنان طبیعی بسیار مفید ، كه اكثر كشورها از عملكرد آن راضی بوده و به صورت بومی در اكثر نقاط مزارع و باغات رها سازی می شود . زنبور تریكو گراما پارازیتوئید تخم پروانه ها وبعضی از دو بالان می باشد. این زنبور درانسكتاریوم های كشور با استفاده از تخم میزبان واسط( تخم بید غلاف و بید آرد) تولید انبوه می شود. درانسكتاریوم گرگان این زنبور جهت مبارزه با آفات كرم قوزه پنبه و كرم ساقه خوار برنج و كرم ساقه خوار اروپایی ذرت تولید و در مزارع رها سازی می شود.

زنبور تریكوگراما(Trichogramma Spp)
زنبور تریكوگراما حشره ی كوچكی است از خانواده (Trichogramma atidae) كه گونه های متعددی از آن در نقاط مختلف جهان انتشار داد كه تاكنون 549 گونه آن شناخته شده است . شكل عمومی بدن كوتاه و عریض و در قسمت شكمی پهن تر و در انتها قوسی است . گونههای بومی فلات ایران كه تحقیقات شناسایی نموده است اندازه آن در حدود 2/0 تا 4/0 میلیمتر و به رنگ زرد ، خرمائی ، قهوه ای و یا مایل به سیاه می باشد. در این زنبور بالهای جلویی پهن و عریض ولی بالهای عقبی باریك و كشیده و شباهت به كارد یا چاقو دارد، بالهای عقبی در حاشیه دارای ریشك های كوتاه یا بلندو سطح بالها با پوشش موئی غالبا به صورت ردیفی است. پنجه پا سه بندی است. ماده ها درشت تر از نر ها و شاخك ماده ها كوتاه و زانوئی تعداد موهای شاخك كم و كوتاه است ولی شاخك نر ها پرز دار و بند بند نیست.(شكل 1)
برای شناسایی گونه های زنبور علاوه بر صفات ظاهری فوق ، تفاوت گونه ها را از طریق اعضاء خارجی دستگاه تناسلی نر(Genita Liamale) استفاده می شود.اخیرا برای شناسایی گونه های مختلف در كشور از روش الكتروفورز استفاده می شود كه بعضی از گونه های ارسالی از مناطق مختلف كشور شناساییشده است. از گرگان زنبور ارسالی كه بیشتر از مناطق نامن و شصت كلا بوده است، T.brassicae و T.evanescens گزارش شده كه گونه T.brassicae غالب منطقه می باشد . گونه های دیگر از كرانه خزر تا فلات مركی شناسایی شده است عبارتند از:T.rhenana ,T.pintog ,T.embryophagum , T.cacoeiae,…..
زنبورهای پارازیتوئید مفید تریكوگراما از نظر رژیم غذایی و میزان عموما چند خوار (پلی فاژ) بوده فعالیت انگلی و تخم خواری آنها روی تخم تعداد زیادی از حشرات راسته های مختلف انجام می گیرد. تریكوگراما بالغ زندگی فعال خود را با ایجاد سوراخ در پوسته (Chorion) تخم میزبان آغاز می كند. دامنه ی پرواز زنبور تریكوگراما از 5 تا 50 متر برآورد شده است.در یك تحقیق انجام شده ماده های رنگی را پس از 17 ساعت در فاصله ی 700متری پیدا كرده اند. زنبور با حركت دادن شاخك خود تخم میزبان را برای تخم ریزی انتخاب می كند. تخم های ضعیف و پژمرده كمتر مورد پذیرش زنبورها قرار می گیرد.(شكل 2)

و...
فهرست مطالب :
مقدمه
زنبور تریكوگراما Trichogramma Spp
جمع آوری زنبورهای تریكوگراما از طبیعت
پرورش لاروهای جمع آوری شده كرم قوزه پنبه
جمع آوری شفیره كرم قوزه از طبیعت
تكثیر محدود زنبور تریكوگراما
جعبه پرورش آمریكایی
تكثیر انبوه زنبور تریكوگراما در انسكتاریوم
روش كار
رها سازی زنبور تریكوگراما در مزرعه

قیمت فایل فقط 5,850 تومان

خرید

برچسب ها : تحقیق درباره زنبور تریکوگراما , تحقیق و بررسی زنبور تریکوگراما (مبارزه بیولوژیک) , مقاله مبارزه بیولوژیک زنبور تریکوگراما , تحقیق و مقاله ای در مورد زنبور های مفید تریکوگراما و نقش انها در مبارزه بیولوژیکی با کرم های ساقه

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر